Designhavemøbler fra nær og fjern

Den fynske virksomhed Cane-Line, med hovedsæde i Rynkeby, har mere end tyve år på bagen og masser af erfaring hovedsageligt inden for produktion af designhavemøbler. I dag er den danskejede virksomhed en af de førende inden for eksponering af flettede have- og indendørsmøbler på det europæiske kontinent. Deres havemøbler bliver designet og udviklet i Danmark, derefter håndflettet i Fjernøsten.

Cane-Lines produkter er kendt for den høje kvalitet og det innovative design, hvor komfort og kvalitet går hånd i hånd. Det er især de to kollektioner; outdoor og living/rattan, som er vigtige at fremhæve, da det kan tilpasses et hvert behov fra den travle småbørnsfamilie til feinschmeckeren, der vil have kvalitet for sine penge.

 

Høj holdbarhed og moderne løsninger

Outdoor-kollektionen emmer af kvalitet og byder på typer af fletmøbler, borde i alle slags størrelser, og endda stole, som snildt kan stables. I denne kollektion består materialet af syntetiskefibre, som gør disse havemøbler både bestandige i det danske vejr og frie for besværlig og tidskrævende vedligeholdelse, hvilket er ideelt for enhver livsnyder. Ej at forglemme at selve de kvalitetsfulde havemøbler kan holde sig i lang tid.

Kollektionen living/rattan indeholder også designhavemøbler, der har en høj holdbarhed. Fletstole, fletborde og rattangrupper til udestuer og den overdækkede terrasse. Derudover har de klassiske håndflettede lounge sofaer, lounge stole i samme serie og matchende skammel – og elegante tre personers lounge sofaer i materialet Cane-Line Tex.

Se kataloget over de to kollektioner på www.cane-line.dk

Cane-Line designermavemøbler

 

 

 

Lækre designhavemøbler fra Kina

Den kinesiske virksomhed har eksisteret siden 1999 og er på trods af få år på bagen en fremstående havemøbelproducent, som allerede er kendt rundt i verden og som har høje standarder for at gøre stemplet ”Made in China” til et stempel af høj kvalitet. Designere fra hele verden bliver hentet ind til selve fremstillingsprocessen, hvorved de mest kyndige hænder giver sit besyv med i design og udformning. For at remse et par af de smarte designhavestole op, kan blandt andet cocktail lounge stolen nævnes, samt den Atlantic 1-seater med oversejl også lige fremhæves. Moderne og praktisk i en og samme stil.

Havemøbler fra Artie Garden er håndflettede og designet til at kunne klare de værste vejrsituationer. De er blevet testet til at modstå høje temperaturer og stærke UV-stråler og har bestået eksamenen med høje karakterer. Dette betyder, at havemøblerne kan stå uden for hele året rundt, om end det er ved havet eller eksponeret for høj sol dagen rundt, året rundt.
Der findes et væld af muligheder og varianter at vælge mellem, se mere på www.artiegarden.dk

Designerhavemøbler Artiegarden
 

Designhavemøbler fra alle de nedenfor omtalte producenter, Cane-Line, MyGarden og Artie Garden, kan alle findes på www.whiteaway.com.

Eka Poliakova

Eka Poliakova er autodidakt kunster og journalist med passion for indretning.