Ikonisk og alsidigt design ved bordet: Trip Trap højstol

Mange vil garanteret mene, at en Trip Trap højstol er synonym med en børnehøjstol. Og stolen har ganske vidst skrevet sig ind i historien, som et succesfuldt og praktisk møbel. Højstolen, som går under navnet ”Stokke”, blev designet i 1972, og designet har ikke ændret sig spor siden den gang, for 40 år siden. Stokke er yderst praktisk, da den kan være barnets siddeplads ved bordet i mange år.

En Trip Trap højstol er designet til at give barnet den optimale siddestilling, kan justeres til benene, der langsomt bliver længere, og kan tilpasses vuggestuebarnet. Alt dette betyder, at en man med en Trip Trap højstol har en stol, der kan benyttes af hele familien, af børn, såvel som voksne. Mange familier har på et eller andet tidspunkt haft en sådan stol til den lille, såvel som stolen går i arv gennem generationer og på tværs af børnefamilier. En Trip Trap højstol er et yderst slidstærkt og robust møbel, der kan holde til lidt af hvert, og som med sit moderne og tidløse design stort set altid passer godt ved spisebordet.

 

Forhandlere af den kendte Trip Trap højstol

Højstolen, Stokke, er meget udbredt. Ikke kun herhjemme, men også i udlandet. Og ønsker man sig højstolen fra det danskejede Trip Trap, bugner nettet, såvel som fysiske forretninger, af Stokke-stole, inklusiv gode tilbud på disse. En Trip Trap højstol er en god investering, og giver en et holdbart møbel mange år frem. Den multifunktionelle stol fås i forskellige træsorter og farver, både med/uden træbøjlen (til familiens yngste). Prismæssigt ligger en Trip Trap højstol lige over de 1.000 kr, og for enkelte af de nyeste modeller, skal man op over de 2.000 kr.

Til trods for at en Trip Trap højstol ikke nødvendigvis er et møbel, der kun er skabt til den mindste, satser mange babybutikker på Stolle-stolen – og med god grund. Højstolen kan først og fremmest findes  hos Babysam og Ønskebørn, hvor farveudvalget er særdeles bredt. Men også Salling, Stokkecenter og selvfølgelig Trip Traps egne butikker er et godt sted at se efter en Trip Trap højstol.

Stokke kan desuden også købes hos mange online forhandlere, herinder Babyudstyr.dk, Skandic.de, Babysverden.dk og Kærebørn.dk. Enkelte steder kan det endda bedre betale sig at købe en Trip Trap højstop online, idet der kan være gode penge at spare, og nogle steder er portoen tilmed fri.

 

 

Et bredt udvalg i tilbehør til Stokke-stolen

Hvis læderstroppen har lidt skade, man ønsker yderligere komfort, eller bare godt kunne tænke sig noget ekstra til sin Trip Trap højstol, findes der masser af tilbehør der er skræddersyet til Stokke-stolen. Fx kan man få en træbøjle eller sele, der er ideel til stolen til de mindste børn på Babyudstyr.dk, samt hos de førhen nævnte sider og fysiske forhandlere. Men man kan også finde andre smarte ting til sin Trip Trap højstol, som fx et transperent bord som det på Babyhome.dk.

 

Den brugte Trip Trap højstol

Stokke har, som tidligere nævnt, mange leveår. Derfor kan man også, med henblik på at mindkte sine udgifter, købe højstolen brugt. De brugte stole findes på et utal af hjemmesider, og kan sikkert også findes på det lokale loppemarked, hvis man ikke har held nok med sig på Gul & Gratis eller Den Blå Avis.dk. Og mangler den brugtfundne Trip Trap højstol eksempelvis et gærde eller en strop, kan disse købes separat. Derudover kan man også give den gamle stol et nyt, flot udseende, med eksempelvis en gang spraymaling eller nedsblibning. For det meste er det ikke sværere, end at man selv kan ordne det derhjemme. Hertil er der også mange gode råd at hente på Triptrap.dk og andre hjemmesider. Se evt også artiklen om brugte stole for mere inspiration.

Eka Poliakova

Eka Poliakova er autodidakt kunster og journalist med passion for indretning.