Om Hometasia

Her på Hometasia elsker vi stort set alt hvad der har med bolig og interiør at gøre. Vi finder det insprirende at se, hvordan andre folk bor og hvilke omgivelser de til daglig har valgt at have omkring sig. Om det så er et hjem der er præget af personlighed, minimalisme eller en gennemført fransk inspireret romantisme, gør ikke så meget. Det er helhedsinstrykket der er vigtigt, såvel som de små detaljer, der gør indretningen ganske særlig og unik. Vi er en blandet størrelse, der er til lidt af det hele. Nye sager og arvestykker. Dyrt, som billigt. Alt har sin ret og det er altid spændende at se, hvordan tingene finder sin plads rundt omkring i boligerne, eller anvendes på helt nye og før utænkelige måder.

Vi følger med og holder os hele tiden opdateret om nye tendenser, for hele tiden at være bevidste om hvad designere herhjemme og verden rundt har at byde på . Men det er umuligt at få dækket det hele, når vi også gerne vil dele gode, men endnu ikke så kendte butikker med folket.

Og så har vi et svagt punkt, der hedder “danish design”. Begejstringen kan nogle gange være lidt svær at skjule, for der er noget ganske særligt over dansk design – en sjælden karakter, som præsenterer noget af de fineste kreationer, hvoraf flere har opnået ikonstatus og er gået over i designhistorien. Det er altid spændende at se, hvordan man har indrettet med danske møbelklassikere i hjemmet, men hvis alle havde de samme Arne Jacobsen-stole, Steltonkander og Le Klint lamper, ville charmen hurtigt forsvinde og klassikerne vil blive alt for kedelige og normale. Men idet øjeblik man formår at mikse og matche med personlige ejendele, gerne med historie, bliver det virkelig kræs for iagttageren. For vi kan godt lide at se de velkendte elementer i hjemmene, men elsker også at se mangfoldige indretninger og hvordan folk har været kreative og integreret det bedste fra danish design.

Til sidst ligger vi også vægt på ordentlig research. Der skal ofte mange timers arbejde til, for at man kan finde relevant info om alverdens møbler og boligtilbehør. For troværdigheden er vigtig for os, og mindst lige så vigtigt er det, at læseren kan bruge indholdet af artiklerne til noget. Og vi håber, at vi med tiden kan udvikle os fra at være et lille site, til en stor, idéfuld og inspirerende hjemmeside.

Folkene bag

eka poliakova
Eka Poliakova fast skribent og indretningsentusiast.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked